Лятно онлайн училище

Извънредната обстановка в България и целия свят поради пандемията от COVID-19 настрои човечеството да търси нови начини за пълноценен живот и разкри неподозирани за мнозина възможности за работа и комуникация.

По нов начин заработи и образователната система у нас, като мобилизира всички дигитални ресурси за онлайн обучение. Оттук нататък със сигурност ще включим виртуалните класни стаи като алтернатива на стандартното обучение в училище.

Въпреки че всички много бързо пренастроихме мисленето си и ежедневието си на вълна „дистанционно обучение“, имаше период на „проба-грешка“ и бели петна в образователния процес. Именно тях искаме да запълним със съдържание в нашето

 

ЛЯТНО ОНЛАЙН УЧИЛИЩЕ,

 

което Учебен център АДИВА ще открие за ученици от 5 и 6 клас през юли, август и началото на септември. То покрива два курса по БЕЛ и МАТЕМАТИКА, които ще обхванат  целия учебен материал по двата предмета от изминалата учебна година и ще попълнят пропуските в обучението.

Желанието ни е да бъдем полезни на бъдещите шестокласници и седмокласници – да започнат учебната година отлично подготвени за надграждане на знанията в следващите нива на обучение. Считаме, че отличното представяне на матурите зависи от стабилната основа по БЕЛ и МАТЕМАТИКА, която учениците ще са изградили в 5 и 6 клас.

Курсовете са предназначени за петокласници и шестокласници от цялата страна и ще се провеждат във виртуална класна стая. Курсовете ще стартират при минимум 5 деца.

Подробностите за графиците на курсовете и цени, може да видите по-долу. В случай на интерес, можем лично да изпратим цялостната програма  по теми и дни за всеки онлайн курс. 

Очакваме ви!

Маргарита Друмева


« Назад към всички публикации