ЗА СТАБИЛНИ ЗНАНИЯ В УЧЕБНА ЗАНИМАЛНЯ „АДИВА“

Основна роля в изграждането на човека като пълноценна личност е неговото образование. В последните години проблемите в образователната система в България зачестяват и се увеличават, което води до редица трудности в обучението на децата ни. За съжаление сегашното поколение подрастващи все по-често остават неграмотни, получават нетрайни знания, което се отразява в по-нататъшното им развитие. Вярваме, че всеки родител иска най-доброто за детето си и с увереност казваме, че може да го получи при нас.

Ние от учебна занималня АДИВА все още се интересуваме от личностните качества и индивидуални умения на всяко дете. Като педагози и граждани на това общество, осъзнаваме отговорността си към децата и всекидневно се стараем да им предаваме все повече знания. Целта на учебния център е не само децата да подготвят домашните си, а да вникват в материала, да го усвояват качествено и своевременно. За целта осигуряваме допълнителни помагала, тестове, задачи, ролеви и образователни игри, проекти и участия в различни инициативи. Опитът ни научи, че постоянството и индивидуалният подход към всяко дете са най-силните ни оръжия.

С какво частната занималня превъзхожда училищната? Нашето основно предимство е работата с деца в малки групи, което предразполага по-качествена и ползотворна учебна дейност. В такава среда писането на домашни е в пъти по-приятно. Децата са по-концентрирани, трудно се разсейват, а най-вече учителят спокойно може да отговаря на въпросите им и да помогне при затруднение на момента. Измисляме креативни и оригинални начини за преподаване, осигуряваме време за отдих и творчество на децата, въвеждаме нови, иновативни понятия и знания. He оставяме учениците си и за минута. Обръщаме внимание върху емоционалното състояние на всяко дете във всеки един момент от ежедневието му. Уведомяваме родителите за всичко, което се случва с детето им през деня, за неговото психологическо и физическо състояние, защото вярваме, че обратната връзка е важна за постигане на желаните резултати.

Атмосферата във филиалите на АДИВА е не по-малко важна за комфорта на децата. Уютната обстановка ги кара те да се чувстват като вкъщи, тоест да са спокойни и да посещават занималнята с желание. Квалифицираният ни екип се грижи непрекъснато не само за добрата им подготовка в учебния процес, но и за техния комфорт.

Колебливите знания в началния курс се отразяват изключително негативно върху по-нататъшното развитие в горните класове. Ето защо няма нищо по-важно от стабилната основа. АДИВА работи с ученици от първи до шести клас, в седем филиала, разположени в близост до училищата на децата ви.

Колкото по-рано стане част от нашето семейство, толкова по-добре ще се чувства Вашето дете и Вие ще можете да сте спокойни за неговата подготовка и задължителните изпити в седми клас!

Кристина Атанасова


« Назад към всички публикации